fredag 11 februari 2011

Alla hjärtans dag


Hehehehe...

Alla hjärtans dag, va? Det är så jobbigt att vara singel då. Det enda vi gör är att gå runt och se på kärleksparen, drömma oss bort till hur livet vore om VI hade partner att fira med, och då och då kommer någon lillgammal fitta och menar att "det är en dag för alla kärlek, du kan ge godis till din farmor/mamma/kompis/hund/DVD-spelare" och så ska vi känna oss glada igen.

PAH.

Alla hjärtans dag sanning-#1: det blir exakt vad man gör det till. Detta gäller par och singlar, och det finns faktiskt massor av par som inte gör ett skit den här dagen. Eller som bara tar tillfället i akt för att ge sin partner choklad, vilket helt ärligt inte är en dum grej en måndag i februari. De där überromantiska dagarna som de firar i sitcoms existerar fan inte. Så sluta dröm om dem, eller inse att de inte ens kommer hända när du har partner.

Alla hjärtans dag saning-#2: Filmen Valentine's Day suger. Det enda bra i hela filmen är Julia Roberts och Bradley Coopers del. Se Love Actually istället.

Alla hjärtans dag sanning-#3: Min bästa Alla hjärtans dag hade jag när jag var singel. True story. Det var en sådär fem år sen tror jag, och jag spenderade den med 200 gram Marabou Frukt & Mandel-choklad, en stor påse zoo-godis, massvis med chokladbollar och Star Wars-filmerna. Låg på min säng och frustade av satisfaction från all choklad. VÄRT.

Skulle lätt kunna ge mig själv en sån här.
Alla hjärtans dag-sanning #4: “To love oneself is the beginning of a life-long romance.” Och du kommer aldrig älska någon som du älskar dig själv (om du gör det rätt iaf), så vill du fira Alla hjärtans dag fast du är singel: go ahead! Kör hela grejen, slå in ett gulligt gosedjur, överraska dig själv med frukost på sängen och choklad om du vill. Man får allt det bra, och dessutom förväntas man inte ställa upp på massa konstiga grejer i sängen efteråt. Perfekt.

Alla hjärtans dag-sanning #5: Det är helt okej, till och med om man är en romantiker som undertecknad, att skita fullständigt i Alla hjärtans dag och fylla den med osexiga saker som jobb och skola.

Okej?

4 kommentarer:

avtrycksomsitter sa...

Så sant! Länkade till detta inlägget i min blogg hoppas det är okej :)

Ell sa...

Åh, coolt! Absolut! :D Sprid ordet liksom! ;)

erika_92 sa...

Hej. Tycker du ska skriva om Down with love-filmen med Renee Zellweger. Vill höra vad du har att säga om den.

Ell sa...

Sen att svara igen! Det hade jag tänkt göra faktiskt, men jag måste nog se om den så jag har den i färskt minne! :D